Steinansikt.

20070516_0686Hun subber bortover veien. Langt der borte øyner hun en skikkelse. Hun ser seg om etter et sted å forsvinne, hun vil helst ikke ses , helst ikke snakke med noen. Panikken griper henne, inne i henne er det kaos, og hun holder det nesten ikke ut. Hun orker ikke å hilse på noen i dag. Heller ikke andre dager gjør hun det. Noen fluktmuligheter finnes ikke Hun tar på seg masken og stirrer framfor seg, med et blikk som kun rommer tomhet.

Han slentrer bortover veien og ser at det kommer et menneske gående. Han vet godt hvem hun er, for han her sett henne gå forbi hjemme og vet nøyaktig når på dagen hun går. Derfor passer han på henne, og har planlagt sin egen tur slik at han vil møte henne på den øde strekningen i dag. Han ser hun har det vondt. Kroppen hennes er sammensunket og det eneste som er oppreist er skuldrene, for de er nesten oppunder ørene hennes. I det de nærmer seg og møter hverandre prøver han å få blikk-kontakt, men hun bare stirrer tomt framfor seg.

Han snur seg…….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s