Tankevandring i blått.

IMG_5335For noen minutter siden la jeg meg nedpå litt for å slappe av. Akkurat da jeg jeg holdt på å sovne kom beskjeden – Skriv om tankevandringer i blått på bloggen din.

Nå sitter jeg her, og det skal bli morsomt å se om det blir en vandring i blått eller om jeg roter meg helt ut på viddene. Sett langt borte i fra er jo de også blå. Det er morsomt dette her med bare å skrive. Jeg har ikke peiling på hva som kommer, og i dag lurer jeg på om jeg skal la det stå uredigert. Bare rette feilskriving. En liten blå tanke kommer der. Det er ei  lita blå parfymeflske som jeg fikk av søstra mi den da den var tom. Den er koboltblå og er den første gjenstanden jeg fikk i koboltblått glass. Vi begynner å få en del av dette nå. Hele kjøkkenvinduet vårt er fylt med blått. Det meste er kjøpt inn på Blaafargeværket.  Alle gjenstandene har sin egen historie. Nå må jeg passe meg så det ikke blir en historie om kjøkkenvinduet vårt og nå føler jeg meg litt lurt av tankene mine. Er blått bare kobolt? For en stor andel av mitt blått er koboltblått. Jeg bruker den masse når jeg maler også. Og den finnes i svært mange av bildene mine.

IMG_5191

Nå dukker partifargen blått opp, og den er jeg nok ikke så glad i. I alle fall ikke den delen av fargen som symboliserer at det er respektabelt å karre til seg mest mulig sjøl. Verdikonservatisme synes jeg er fint, men den verdien blir jo ikke ivaretatt av de blå, men de røde eller grønne. Grønn er imidlertid en sekunderfarge og den får vente til jeg er ferdig med blått, gult og rødt.

Bråstopp her. Vet ikke om det kommer noe mer.  Jeg legger det ut allikevel.

IMG_4742

En tanke om “Tankevandring i blått.

 1. Blått er min desiderte yndlingsfarge!
  Jeg har også mye, nei, endel blått glass. Det er vakkert 💙
  Blå blomster i hagen er nydelig, som hagehortensia, fioler…..
  og iris, som jeg ønsker meg.
  En såkalt «klok» dame fortalte meg en gang at Auraen min
  var/er blå, hva nå det innebærer? Kanskje jeg burde
  lese om det.
  Jeg blir glad av blått😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s