Julekort.

Dag og kveld for skriving av julekort.  De er nok ikke maken til dette kortet, for det er snart hundre år gammelt.

Det blir  heller ikke noe julebrev som innholder hva jeg har utrettet i det snart forgagne år. Av en eller annen grunn har jeg aldri fått meg til å skrive om alt  vi har gjort i  løpet av året verken på godt eller vondt.

Apropos julekort, i mange år torte jeg ikke bruke korta som jeg fikk fra » Munn og fotmalende, Sos barnebyer» og andre mer eller mindre ideelle institusjoner. Dette var etter noen fortalte meg, at de ble fornærmet når de fikk kort som ble sendt folk i posten. Grunnen til dette var at kortene aldri var betalt, sa de.

Etter hvert forsvant redselen for å sende disse kortene, for jeg hadde ikke lyst til å la andres utsagn styre hva jeg skulle gjøre.

I de siste årene har det vært stille med sendinger av kort. Det kommer bare noen merkelapper fra SOS barnebyer.

Ha en god fredagskveld med eller uten kort.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s