Ny peisovn.

sthans1For noen få minutter siden kom en ny peisovn trillende inn døra her i huset vårt. Noe forsinket for montøren går med armen i fatle, etter et ublidt møte med en bryggekant. Dette har medført at han har utvidet sin virksomhet til et famileforetak, og nå står han nede og dirigerer sine tropper.  Nå sitter jeg hører på at det er full aktivitet nede. Det bores, suges og bråkes, og det føles veldig godt.

Vi har telt på knappene om vi skulle skaffe oss ovn eller ikke, for huset vårt er godt og varmt sjøl i  den kulda som er nå. Allikevel  føles det litt usikkert at den eneste varmekilden er elektrisitet. Vi synes også det er så inderlig koselig å se på levende flammer.

Vi kan fyre i den om noen dager, og det ser vi fram til. Jul med levende flammer blir bra.  Bålet blir nok ikke fullt så stort som bildet viser, og godt kan vel det være.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s