Stripping av hus.

Vi skal selge huset vårt, og  fotografen kommer i morgen og skal ta interiørbilder.  Jeg har fått tilsendt en folder hvor jeg kan lese og lære hvordan jeg skal gjøre hjemmet mitt mest mulig upersonlig. Dette er fordi andre skal få lyst til å kjøpe det. Litt paradoksalt vil jeg nok si der er , for vi har bestandig fått tilbakemeldinger om at her kan jeg gjerne bo for her er det sjel i massevis. Samtidig er jeg også klar over at mye stasjch ikke gjor seg på et bilde. Det blir fort rotete. Vi gjør det beste ut av det, og tar bort saker og ting. Heldigvis er det ikke så mye nips i hjemmet- ikke der vi bor.

Det er atskillig værre i de delene av huset hvor vi ikke bor. Der er det fullt veldig fullt. Rettere sagt: – Det var veldig fullt. Det hjelper nå, heldigvis. Vi har det svært travelt i lang med å kvitte oss med saker og ting vi ikke trenger. Til uka kommer det  folk fra Tanum gjenbruk og henter masse. -Vi tar imot alt untatt gamle kjøleskap,  svarte en hyggelig kar jeg snakket med i går.

Det skal bli godt. Det er pussig hvor mye en samler på når man har både kjeller og loft og en del andre lagringsrom i tillegg. Jeg tenker ofte tilbake på da vi var nygifte, Jens og jeg. Vi hadde akkurat det vi trengte og hadde det velidg godt da også.

2 tanker om “Stripping av hus.

 1. Kjære Grethe !!
  Leser det du skriver, og tenker, at sånn er vi alle……… Samler & samler & samler!!
  Kom da til å tenke på et gammelt ordtak –
  «Eier du mer enn 7 ting,
  så eier tingene deg» !!
  Mye sannhet i det.
  Hørte en fin sang her forleden, av en nordnorsk gruppe som har mange GODE
  tekster, og i refrenget sies det :
  «Et LITE hus i ei blomstereng,
  et blåmalt kjøkken, ei dobbelseng,
  og kjærligheta er alt du treng,
  for liv & velstand på jorda» ❤

  Ønsker deg/dere alt godt i det nye hjemmet,
  Grethe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s