Vestfold LIV

LIV forlag  annonserte  i fjor høst at skriveglade fra Vestfold kunne sende inn inntil fem tekster.  Meningen var å lage en bok slik at det ble synlig hvor mange som sitter og skriver her i Fylket. Noen var selvskrevne, og jeg tenker da på Margaret Skjelbred, Yngvar Ambjørnsen og Lillian Wirak Skog og noen til. Kravet var at teksten skulle ha noe med Vestfold å gjøre. Sjøl sendte jeg inn fem og overraskelsen var stor da jeg fikk beskjed om at jeg hadde fått med en tekst. Det var sendt inn ca sekshundre bidrag. Egentlig har jeg visst det lenge – helt fra i sommer at jeg har fått antatt en av mine  små betraktninger i denne boka. Jeg føler meg ganske stolt over  at en tekst er trykket i ei ordentlig bok.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s