Lenge siden sist.

Alt for lenge. Tomheten har vart lenge. Rart med skriving i grunn. Når man først stopper, så blir det langstopp. I alle fall for meg. Noe kan kanskje forklares med at jeg måtte overta som leder i Larvik Fibromyalgiforening i februar. Siden har jeg vært svært opptatt med dette, og det har blitt lite overskudd til skriving. forresten har jeg ikke hatt lyst heller. En lang og kald vinter gjorde det vanskelig å være meg, og det er ikke helt ok nå heller, men jeg er jo her og er optimistisk som få.  I forrige uke var vi et par dager i Skagen. Der blåste det slik det gjorde her i går. Resultat for mitt vedkommende ble : Total døv på høyre øre. Heldigvis virker det som hørselen er i ferd med å komme langsomt tilbake igjen. Det kan jeg være glad for.Ellers har det blitt dåtlig med hagejobbing også, men staudene ordner opp de. Kommer og sprer sine grønne blader over ugrass og løv som jeg ikke har fått fjernet. Vakker er den blitt, og jeg kjenner meg takknemlig for  at jeg har plantet stauder som blomstrer til forskjellige tider.

2 tanker om “Lenge siden sist.

 1. 🙂 Grethe – Har savnet deg og «pennen din» !!
  Men har stor forståelse for ditt «fravær».
  Høres ut som du har hatt en del å forholde deg til…….
  og bedre blir det ikke når kroppen «krangler».
  Vinteren var hard i sør iår !!
  Er glad for at du igjen er her ❤

  Skagen – Jeg håper jeg kommer dit.
  Det er èn av de mange ting jeg skal gjøre "før jeg dør" 🙂
  OPPLEVE Skagen, ……..og Nordkapp !!
  Høyt på lista står Svalbard, men da må jeg SPARE !!

  Hagen her lever også sitt "eget liv", men som du sier :
  Staudene ordner opp…… Trofaste, Årvisse, Pålitelige 🙂
  Ganske pent ute, egentlig!

  Ønsker deg en fantastisk sommer – med brukbar Hørsel & Helse…….og Inspirasjon 🙂
  Klem

 2. Takk skal du ha Liv. Du er flink til å oppmuntre og spre glede.Jeg håper på at gnisten kommer tilbake igjen, og jeg satser på bedre tider etter hvert. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s