22. desember

15000 treff på bloggen min.

Akkurat nå, den 22. desember klokka 10.08 står trefftelleren på bloggen min på 15000.  Slik ser det ut: 15 000 views all-time.

Jeg er så stolt, og jeg er fullt klar over at dette ikke er de store tallene for mange. Noen har jo  atskillig høyere trefftall  bare på en dag.  Jeg er også klar over at alle som er registrert ikke leser bloggen min. Allikevel vet jeg at jeg har noen trofaste lesere, og det er morsomt.

Da jeg begynte å blogge trodde jeg ikke at jeg ville få noe besøk i det hele tatt.  Etter hvert  har jeg fått en del  tilbakemeldinger om at det er morsomt å lese det jeg skriver, og da blir jeg veldig glad. Takk skal dere ha dere som kommer tilbake og leser det jeg skriver.

2 tanker om “22. desember

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s