9. desember

I går avsluttet jeg med et håp om å få en ny dag i morgen , og det har jeg fått. I formiddag  kom jeg i gang med det jeg skulle ha  gjort i går. Pusset messinghjerter som skal skinne  i julevinduet vårt. Jeg er nødt å ha messing  for å få julestemning. Messing,  rødt og grønt. Kanskje noe gammeldags, men jeg begynner jo å bli litt gammel.  Mens jeg arbeidet spilte jeg en  gammel <CD med julesanger av Oslo Gospel Choir. Kjempefin.

Da Tor kom hjem fra treninga satte vi oss og pusset sølvtøy. En liten kosestund og blanke kanner, lysestaker  og annet sølv ble resultatet.

Allikevel er det ikke akkurat jul som opptar tankene i dag men utdelingen av Nobels fredspris i morgen. Jeg har gjort meg en del tanker rundt dette, og skal prøve å formidle noe om dette i morgen. De siste to årene har jeg lest gjennom statuttene i Nobels testamente og sliter svært med å forstå Nobelkomiteens tolking.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s