4. desember

Juleverksted og 21 årsdag.

For 21 år siden i dag ble mitt første barnebarn født. Seinere kom det sju til.  I dag blir det en gledens dag for i dag kommer det til å skje en del  i hjemmet vårt. Vi skal ha juleverksted , og så vil Maiken gjerne feire 21 årsdagen sin her hos oss sammen med hele familien. Jeg må si jeg føler meg priviligert.  Tenk at vi fremdeles får til denne tradisjonene som vi har holdt på med i alle de årene jeg har hatt barnebarn, og enda flottere er det at de vil komme. De  sier faktisk at de gleder seg også. Kan en mormor forlange noe mere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s