3. desember

En vanskelig dag, den vanskeligste i hele juletida faktisk . For 3. desember er begravelsesdagen til Jens, og den er ikke lett å glemme.  Noe jeg heller ikke har tenkt til å gjøre, for den er  også fylt med gode minner. Etter hvert som tida går, er det de gode minnene som sitter igjen. Rart kanskje, at de dukker opp på denne dagen også. I begynnelsen var de nok overskygget av sorgen, og den er her  fremdeles, men ikke så vond.

Jeg føler at jeg har et rom inne i meg for alle de menneskene jeg var glad i og som ikke er her mer, og det som er rart at det er stort sett bare de gode minnene som har fått plass i dette rommet. Derfor lurer jeg på om vi er laga slik at det er gode minner som blir tatt vare på. Fullt så enkelt er det nok ikke, for jeg vet og ser at det er mange som går rundt og er sinte og bitre på sine nærmeste  fordi de ble behandlet dårlig av dem.  Jeg må ha vært heldig som sitter igjen med mange gode minner og tanker.

Bildet  i dag er ikke relatert til vinter og jul i det hele tatt, men er tatt på en av de mange fantastiske dagene vi  i mange år hadde på svabergene i Moutmarka på Tjøme.

En tanke om “3. desember

  1. Du er så flink til å «meddele» deg, Grethe…….. til
    å beskrive LIVET,
    med alle sine nyanser & fasetter….. på godt & vondt.
    Og må bare si….. Godt å lese dine «funderinger & betraktninger» !!!
    Takk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s