1.desember

Endelig er julemåneden her, mørk og kald er den i år.  Svært kald. Snø har vi også fått, og det er vakkert. Jeg skulle så gjerne ha skrevet en julekalender, men føler det er en smule ambisiøst.  Å finne på noe hver dag i 24 dager kan nok by på problemer, for det bør jo helst være noe vettugt. En hver reise begynner jo med det første skritt, og jeg lurer på om jeg bare  kan skrive at i dag har jeg fått unna de to tingene som jeg gruer meg mest til . Nemlig årlig tannlegebesøk og  i tillegg mammografi.  Jo jeg kunne visst det. Nå kan jeg bruke resten av desember til å glede meg til jul. :-)) Jeg må forresten fortelle at i går fikk jeg Njotarøy i posten og artikkelen min om Karl Oscar Johannessen ser veldig fin ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s