Askestopp for Ryanair.

Siden søndag kveld har jeg tilbrakt dagene og nettene på Nøtterøy. Jeg er her som standinmamma for 4 barnebarn. Foreldrene dro til Edinburg torsdagskveld og skulle ha en hyggelig langhelg i Edinburg sammen med gode venner. Oval helg heter det visst, men nå er helga blitt temmelig utstrukket. I morgen er det ei uke siden de dro, og fortvilelsen og frustrasjonen hos de reisende begynner å bli svært omfattende. Sjøl har jeg det bra.

Nå sitter jeg ved min gamle laptop her på Nøtterøy og funderer over kundebehandlingen til Ryanair.  Helgen har nå vart snart en uke, og ennå vet de ikke når det kommer hjem. Det virker som om Ryan Air ikke vil snakke med kundene sine. De er blant mange tusen som sitter fast etter eller annet sted. Fly var ombooket  til i dag, men nå er dette kansellert, for flyselskapet vil prioritere andre flyvinger. Jeg skjønner at  det er vanskelig, for ikke å si umulig å tilfredstille alle, men det er ikke første gang jeg opplever at dette selskapet er vanskelig å ha med å gjøre. I fjor dro en venn av meg til Polen. Da de skulle reise tilbake, fikk de beskjed om at flyet var kansellert, og ordne  med returreise måtte de gjøre sjøl.

Nå har jeg hørt at de kommer hjem på  fredag, og det er jo godt at de  har fått et tidspunkt :-). Det er bra det ordner seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s