Malekurs.

Endelig har jeg gjort alvor av å begynne på malekurs. Drømmen har vært der i mange år, og nå er jeg i gang.  Jeg gleder meg virkelig til å se hva  jeg kan få til. Jeg har masse fotomotiver som jeg kunne tenke meg å få omgjort til noe på et lerret.  Det var kjempemorsomt i dag, og jeg glemte nesten kulda som er ganske tøff om dagen. Jeg gleder meg allerede til neste mandag. Kanskje jeg kan få til noe her hjemme også.

Vinteren ble putselig litt enklere å leve i.

Det er forresten ganske morsomt å leke litt med Photoshop også:

2 tanker om “Malekurs.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s