Tannkremtubetanker.

For ikke så veldig mange år siden var det å trykke midt på en tannkremtube nærmest en dødssynd i mange hjem. Mang en krangel hadde utspring i hvem det var som trykket midt på. Som regel var det ingen.  

 I følge min kjære var det bestandig jeg som trykket midt på. Aldri han, for var det noe som irriterte han, var det tannkremtuber som var flattrykte midt på. Derfor gjorde ikke han det.

Til slutt ble jeg lei, brukte  kvinnelist, kjøpte ny tannkrem og brukte den ikke sjøl. Jeg følte meg litt slem og skadefro da tuben etter noen dager var flattrykt midt på uten at jeg hadde brukt den.

En annen historie jeg har hørt er, at  det var ikke bare tannkremtubens flattrykte midte som var årsak til ufred i heimen, men også hvilken side som sto fram. Baksida fram var utålelig.

Grunnen til at jeg skriver dette er, at jeg satt og så på tannkremtuben på badet i sta. Dagens tannkremtuber er laget i plast og blir ikke særlig flattrykte på midten. Folk i dag vet ikke hva de går glipp av.

Heldigvis finnes det fremdeles i kjøleskapet  majones- kaviar- og smøreosttuber som ennå kan skape frisk bris i mange hjem.

3 tanker om “Tannkremtubetanker.

 1. Hihihi….den likte jeg…! Vi er to som ikke kan fordra flatklemte tuber, men at noen trykker på midten av dem av og til er helt sikkert…
  Og når du først holder på… hva med do-lokket? Eller toalettrullen, hvilken vei skal den henge???? Hihihi….
  Det er nok mange små ting som kan få gardinene til å røre på seg i de tusen hjem… 😉
  GOD TUR sørover!
  Aussieklem

 2. Men da kan vi heller bruke energi på å diskutere hvilken vei dorullen skal henge 😉 Statistikken sier at folk foretrekker at arket henger på yttersiden. Mens de som «ikke har skjønt det» henger rullen med med arkene hengene ned på innsiden mot veggen.

  Vi skal nok alltid finne noe å henge oss opp i 😆

 3. Selv om jeg aldri faktisk har opplevd diskusjoner om dette med å la doringen stå oppe og slikt, har jeg noen minner om tannkremtubelokk som ikke ble satt på, slik at man måtte grave seg gjennom ei tjukk rosa aquafreshskorpe før man endelig kom til tannkremen.

  Jeg kan nok ha sendt en liten tanke til hvem det nå er som alltid klemmer midt på majonestuben idag morres (det kan være meg, min kjære, en samboer, – jeg vet jammen ikke), så problemstillingen er ikke død, men flytta til frokostbordet snarere enn morrastellet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s