Hittil ikke noe innlegg i mars.

Jeg skjemmes. Jeg har ikke skrevet et eneste innlegg i mars. Ikke et bitte lite en en gang. Jeg kan ikke skylde på at jeg har det travelt heller. For det har jeg ikke. Kanskje jeg er vårslapp? Det er nok sikkert det .  Hurra !! Da kommer nok våren snart. Det var bare det jeg ville si.   smedsnoI dag er det 10. mars og slik ser det ut utenfor huset vårt.  God natt

I morgen er det fullmåne.

2 tanker om “Hittil ikke noe innlegg i mars.

  1. ÅÅÅ, for ett herlig hus! Netopp slik jeg drømmer om. Mitt hus er lik ti farger, men ikke i utførelse og stil. Mitt hus er ett 50-tallshus som er en dårlig kopi av de eldre husene som ble bygget noen ti-år før.

  2. Ja huset er herlig. Det er fra 1923. Jeg har det veldig bra her. Dette er hva du ser fra gata. En dag skal jeg legge inn noen bilderav huset sett fra hagen. Der er det også fint.
    Det er så godt å se deg igjen. Jeg har tenkt så masse på deg..:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s