Desemberkveldsstemning.

Mange ganger sitter jeg og tenker. Tenker på så mye og mangt . Lurer på hvorfor det blir så mange tanker og lite handlinger  etter hvert. 

Jeg føler at jeg går sakte, veldig sakte. Kruttet er brukt opp på en måte. Allikevel får jeg gjort en del sjøl om jeg går sakte, for jeg har jo all den tida som fins. Tenk på det dere. All den tida som fins.  Noe så flott, for det er det ikke alle som har. Noen har ikke tid i det hele tatt. I allefall sier de det. Stakkars dem tenker jeg da. Tenk ikke å  ha tid . Det er synd på dem tenker jeg da, og  begynner  å lure på hva de har i stedet. I stedet for tid, mener jeg.

Noen sier, for eksempel at de har det travelt, også står de der og forteller ganske lenge hvor travelt de har det. Det har de tid til. Andre har ikke tid til å fortelle at de har det travelt  engang og bare farer av gårde. De har sikkert lite tid. Det virker  i hvertfall sånn.

Nå før jul har mange nesten ikke tid til å lage jul engang. Ialle fall sier noen pressefolk det. Vet du hva. Jeg tror de pressefolka skrønær litt noen ganger, for de folka jeg kjenner, de tar seg tid til å kose seg litt før jul de. Jula kommer den sier de, og det er helt sikkert.  Hvert år kommer julekvelden. Engang kom den på kjærringa. For hvor skulle ellers dette utrykket kommet fra. Det har jeg også lurt på.

3 tanker om “Desemberkveldsstemning.

 1. *smiler*
  Ja, er det ikke godt å ha tid.
  Noen ganger føler jeg at tiden springer fra meg selv om jeg ikke gjør noe, eller er det fordi jeg ikke gjør noe?
  Jeg bruker også mye tid på å tenke, å gå langsomt og å sørge for å ha tid.

 2. He he! Veldig sant! Det er jo nesten slik at når man har «lite tid» så får man også gjort minst og dårligst arbeid. De menneskene som løper rundt og kaver fordi det ikke er nok timer i døgnet – har de egentlig noen gang ikke rukket det de skulle? Nei? Så da hadde de jo nok tid likevel, da.

  Jeg føler meg av og til litt hippi for jeg er veldig laid-back og tar ting som det kommer. Og da det brant i blokken min? Gjett hvem som ikke bare forholdt seg rolig, men som også lurte på om det virkelig var nødvendig å ringe brannvesenet for kanskje vi bare kunne slukke det selv? 😀 Jeg har gooood tid, jeg.

 3. Til graylady.
  Jeg føler meg også priviligert som har hele dagen til disposisjon 🙂 Nå somler jeg og koser meg med juleforberedelsene. Det er koselig det.

  Til valkyriana.
  Velkommen til bloggen min. Så veldig koselig å se deg her. Jeg har jo sett deg både på andre kommentarer og på bloggen din.
  Å vente med å ringe brannvesenet er vel kanskje i drøyeste laget. Det er ikke bestandig selvgjort er velgjort. 🙂 Man kan kanskje få for mye tid også. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s