Maiken 19 år.

                                                                                                                                                                                                           maikenmai2008Gratulerer med dagen du største godbarnebarnet mitt.

Den eldste av de 8 ungene fyller i dag 19 år. Hun er blitt ei flott selvstendig jente som absolutt kan stå på egne bein. Akkurat nå er hun elev på Danvik folkehøgskole i Drammen og hun trives svært bra der. Maiken fikk meg i gang med blogging, og tusen takk for det. Hun har selv hatt en blogg siden høsten 2007. Den heter Maikens grøde.  For et navn! Mormor så for seg en ny Hamsun. 🙂

Akkurat nå er det så som så med grøden, for bloggen er gått i dvalemodus nå mens hun går på skolen. Hun har det travelt med skolearbeidet og å være sosial, og det er godt synes jeg. Den posten jeg har linket til på bloggen hennes, er en hilsen hun sendte til meg på min siste bursdag. Den forteller alt om hvor god denne jenta er. Jeg må nok si at tårene rant da jeg leste dette.

5 tanker om “Maiken 19 år.

 1. Gjett hvem som sitter her og gråter da!
  Jeg er ikke i det minste tvil om at alt det der er sant. Det lyser lang vei av deg at du er slik.
  Selv gjennom en dataskjerm!

 2. Tusen takk Tordenlill. 🙂
  Jeg var litt i tvil om jeg skulle lage denne lenken, for det handler jo egentlig om meg. Samtidig synes jeg også at det forteller masse om henne. Så ung og allikevel flink til å sette ord på tanker og følelser.

 3. Så fint. 🙂

  Vi hadde et par hyggelige timer på Big Horn i Drammen. Bursdagsbarnet var fornøyd.

  Håper ryggvondten er avtagende. Klem.

 4. Koselig at du fikk besøkt henne. Bildet er tatt på konfirmasjonen til Eirik og Mia. Det skjønte du antageligvis. Akkurat nå er ryggen bedre. Håper det varer. Jeg får ta det med ro. og det blir vel jul sjøl om jeg somler litt. 🙂 Klem til deg også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s