Akkurat nå

desembersolskinner ei bleik desembersol  inn gjennom vinduet mitt.

sitter ei skjære på pipa  hos naboen og vipper med stjerten.

ser jeg ut på et vinterhvitt landskap som har gjort tilværelsen ganske lys og trivelig noen dager.

gleder jeg meg til en spontantur til Strømstad med Tor.

ser jeg hvor upussa vinduene mine er. Jeg vet at jeg burde gjort litt husarbeide, men tror at jeg har bedre av å komme meg litt ut.

tenker jeg på hvor mye jeg har å være glad for

kjenner jeg gleden brer seg i kroppen og jeg smiler

for at jeg kan oppleve det som er fint rundt meg med sansene mine.

4 tanker om “Akkurat nå

  1. Det trenger ikke være store tingene man opplever for å bli glad. Selv om hjorten skremmer meg der den hopper over veien foran bilen om morgenen, blir jeg glad langt inne fordi jeg får oppleve slike vakre skapninger. Ta vare på gleden.

  2. Hei, dere tre store. 🙂 Det blei en veldig fin dag sammen med Tor, og været var bare vidunderlig. Nesten bleike i hele Oslofjorden. Litt bølger var det utpå, men bare krusninger. Jeg lurer på om ikke vi er flinke til å gripe dagen og mulighene alle sammen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s