Til mitt tankespeil

Kjære graylady.

Tusen, mange tusen, takk for kjempegod hjelp. Jeg tror jeg klarte det og skjønner at jeg må gå via PCn når jeg laster ned fra nettet. Jeg trodde det gjaldt andre regler når jeg arbeider på bloggen.  En ny AHA opplevelse. Tusen takk igjen for at du gadd å hjelpe meg. heartweb012Det blei litt lite dette hjertet, men i tankene mine er det stort.

God natt fra Grethe

2 tanker om “Til mitt tankespeil

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s