Noe av det jeg har å være glad for.

Jeg føler at jeg trenger å skrive ned noe av dette i dag. Trenger det etter gårsdagens sure utblåsing.  Usystematisert og etter innfallsmetoden blir det nok også .

 • Jeg kan stå opp om morgenen.
 • Jeg kan le.
 • Jeg kan kose meg.
 • Jeg har mange å være glad i.
 • Det er mange som er glad i meg
 • Jeg kan fotografere
 • Jeg har et koselig og godt hjem
 • Jeg har gode venner
 • Jeg lytter akkurat nå til vakker musikk (Norsk dans nr 1 av Edvard Grieg)
 • Jeg har anledning til å holde på med ting jeg liker og er glad i.
 • Jeg kan lytte til musikk nesten når jeg vil.
 • Jeg kan føle vinden og den friske lufta når jeg er ute.
 • Jeg kan bruke synet og sansene mine slik at jeg kan fotografere.
 • Jeg har luktesans slik at jeg kjenner den deilige kaffeduften som stiger opp fra første etasje.
 • Jeg skal snart drikke morgenkaffe med min kjære Tor.

Dette er noe av det jeg har å være glad for. Jeg trenger ikke flere nå, for dette hjalp på humøret. Nå gleder jeg meg til dagen i dag.

6 tanker om “Noe av det jeg har å være glad for.

 1. Så fint bilde du har satt inn til teksten din!
  Ja, en har alltid mye å være glad for om en vinkler tankene sine ritkig. Jeg trengte å lese noe slikt nå.
  Klem

 2. En trenger å minne seg selv om alle de tingene en har å være glad for ja… kanskje en burde starte hver dag med det? Herlig bilde.
  Kos deg med kaffen med din Tor så skal jeg kose meg her med min Tor 😉

 3. Hei tordenlill og graylady. Alle føler vi vel at vi trenger å minne oss sjøl på at det er en del gode sider i livet. Det som ikke er bra dukker ofte opp av seg sjøl. Jeg har brukt denne teknikken i mange år. Ganske bra når tungsinnet er i ferd med å overta. Vanligvis har jeg ikke gjort det på nettet, men det hjelper. I alle fall for meg.
  Apropos bilde. Fint at dere likte det. 🙂 Det er en glassskulptur som står i Larvik. Jeg bare kom dit en dag i vakkert morgenlys og tok masse bilder. Sånt er gøy.

 4. Det hjelper alltid å hente fram de gode ting vi har i livet. Vi trenger noen ganger påminnelser. Men samtidig så er det viktig å være engasjert og kanskje bli sint ang temaer som står oss nærme, som vi føler noe for.

  Vi trenger begge deler 🙂 Hvis ingen reagerer så blir det heller ingen forandring. Det er sterke reaksjoner som er med på å gi forandringer i verden. Bare tenkt på sufragettene som slåss for kvinnene. Det ga resultater etterhvert 🙂

 5. Jepp, vi har vel litt å være glade for, uansett…

  «Livet er som en drøm noen ganger.
  Spesielt når jeg titter ned og oppdager at jeg har glemt å ta på buksene.»
  (sagt av Nils Arne Eggen)

  Helgeklem fra
  Ingrid

 6. Til grøftekanten.
  Jeg er så enig med deg.:-) Engasjement er så veldig, veldig viktig. Men jeg tror vi har forskjellige epoker i livet vårt.
  En gang i verden var jeg så engasjert at det endte opp med at jeg nesten tok livet av meg. Studier i voksen alder, å være mor, hustru, interessant jobb, stor arbeidskapasitet var bakgrunnen for dette. Denne perioden varte vel i ca 30-35 år.
  Dessverre endte jeg opp som uføretrygdet. Det er ikke noe stas, men jeg har funnet måter å klare meg best mulig på, og nå har jeg det veldig bra.
  Til Ingrid.
  Fikk en assosiasjon da du nevnte Eggen. Jeg hadde en kollega en gang som kom på jobb kun iført jumper og strømpebuske. På bussholdeplassen hadde hun oppdaget at hun hadde glemt skjørt/bukse, men da kom bussen.
  Vi hadde mye moro på hennes bekostning etterpå, slemme som vi var. 🙂
  God helg til deg også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s