I dag passerte jeg 2000

treff på bloggene min. Jeg er så inderlig, voldsomt og ubeskrivelig stolt. Tenk at det finnes flere der ute som synes det jeg skriver ned er verd å lese.Tusen takk til alle.  Mange skriver også positive tilbakemeldinger på det jeg har skrevet.

Det gjør jeg sjøl også på mye av det andre skriver, for jeg har møtt så mange fine folk som skriver engasjerende, klokt, gjennomtenkt, provoserende, kunnskapsrikt og humørfylt her. Særlig jenter, men det finnes sikkert også menn.  Er det ikke flott?

Jeg regner med at det er mange som kjenner seg igjen i denne godfølelsen. For meg er det godt å kjenne at det jeg skriver om,  kan for noen andre der ute være interessant og fint. Også har vi begge rollene alle sammen. Noen ganger skriver vi, andre ganger leser vi.  Jeg gjentar meg sjøl: Er det ikke flott?.

Det var bare det jeg ville si . Nå skal jeg legge meg, god og glad, og så skal jeg lese ei bok. God natt til deg. :;)

8 tanker om “I dag passerte jeg 2000

 1. Det er da ikke rart at det er mange innom. Du skriver så fint mamman min. Jeg er nok heller av de som leser mer enn jeg kommenterer, men jeg følger med på bloggen nesten hver dag. Nå holder jeg på å strike sokker forresten. Snart ferdig med to par. Det er hyggelig å strikke igjen. Ha en flott høstdag. Glad i deg.

 2. Tusen takk for en varm, god kommentar jenta mi. Jeg forventer ikke kommentarer, men jeg ville lyve hvis jeg sa at jeg ikke setter pris på det av og til. Skulle vi kommentert alt, tror jeg bloggegleden dør helt ut. For det er jo slett ikke naturlig for oss at vi kommenterer det vi leser. Jeg tenker da på bøker. Sjøl leser jeg også masse jeg koser meg med uten å kommentere. Skal vi føle at vi må kommentere alt vi leser, tror jeg vi får inn en stressfaktor som ikke er bra for noen.
  Så flott at du har kommet i gang med strikkingen igjen. Du har jo laget så masse fint tidligere. Flotte julepresanger er det også. Hint,hint 🙂
  Som jeg sa til deg : Jeg har masse garn på loftet deriblant noen kilo Lopi. Fint til sokker det også.
  Til rettingen: Ja, jeg sitter med rødblyanten vet du. 🙂

 3. Så hyggelig at du har funnet bloggen min. Tanja har fortalt om de fine blidene du tar og at du skriver så fint… Det kan jeg si meg helt enig i. Så artig med reven. Noe sånt kunne jeg tenke meg å oppleve….. Jeg titter innom igjen 🙂

 4. Hei!
  Tusen takk for hilsen i gjesteboka mi!
  Det er alltid koselig med besøk, og når noen «nye» finner veien er det ekstra stas, syns jeg.
  Hittil har jeg fått med det grøvste om deg (det er som regel det første jeg leser… 😉 ), og så har jeg begynt å lese innleggene dine. – Veldig koselig lesning.
  Jeg kommer helt sikkert innom igjen, men jeg skriver nok ikke kommentarer hver gang. Akkurat der er jeg ikke så flink. Men å lese, det liker jeg.

  Ha en fin ettermiddag og kveld!
  Hilsen Ingrid

 5. Hei Ingrid. Tusen takk. 🙂 Som du sier. Det er alltid hyggelig når noen slenger innom. Jeg er enig med det.
  Vi kan ikke kommentere alt vi leser. Det hadde blitt slitsomt. Vi må unne oss bare leseopplevelsen. Vi gjør jo det ellers når vi leser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s