I dag kunne jeg

ha skrevet om det kraftige uværet som farte over Vestfold i natt og  gjorde 5ooo mennesker i Larvik strømløse. I tillegg kunne jeg også ha skrevet om saker og ting som foregår nord og øst for Larvik, men- Det er det andre som har gjort.

Jeg kunne tatt meg en tur sør og vestover til Brunlanes og finni noe å skrivi om der, for eksempel Høstutstillingen i Stavern og hummerfisket, men det er det også andre som har gjort

Jeg kunne ha skrevet om primstaver, men dette kan du finne noe om her  og enda mer her.

 

Egentlig er det bare tull å sitte her å skrive om det jeg kunne ha gjort.

Derfor skal jeg skrive om noe jeg skal gjøre. Jeg skal  forsette å lese på boka jeg begynte på i går kveld. Selv om mange har lest den før meg er det nytt for meg.

Ha en forsatt god søndag.

3 tanker om “I dag kunne jeg

 1. 😀 flott skrevet… ja, det er ofte andre skriver før en om det en kunne ha skrevet om, men når det kommer til lesing hjelper det ikke om mange har lest det før deg, du må lese det selv. Det er som med livet, mange har levd det før deg, gjort sine erfaringer, men du må leve det… og gjøre dine feil og oppdagelser selv, heldigvis.

 2. Tusen takk . 🙂 Nå gjorde du meg glad. Det er godt det der med å gjøre egne erfaringer. Det er bare sånn. 🙂 For mange år siden trodde jeg at jeg kunne påvirke andre til å ikke gjøre de samme tabber som meg sjøl. Heldigvis slutta jeg med det.
  Vet du hva. Jeg føler at vi tenker ganske mye likt. Kanskje det kommer av at mor var fra Kristiansund, og beste- og oldeforeldrene mine på morsida var fra fra Kristiansund, Smøla, Tingvoll og Berset i Romsdalen.

 3. 🙂 ja verden er ikke stor og har du jo litt nordmøring i deg så… 😉
  Min mors slekt kom fra Smøla, selv er jeg født og oppvokst i Kr. sund men bodde på Tingvoll noen år som voksen.
  Så er vi vel rundt omkring samme alder også da.
  Ønsker deg en riktig fin dag. Her er det frosthvite tak i dag, men blå himmel og strålende sol.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s