Kugalskap.

 

I dag er jeg ute og stjeler ideer. Håper jeg blir tilgitt.  Jeg blei bare så inderlig inspirert av  et par blogger jeg datt over. Den ene heter hagen på hytta.

En annen morsom vri – også med relevans til kuer fant jeg hos  Tankespeil. Jeg regner også at det er flere meg på galskapen.

Min ku fant jeg på gata i Stockholm for 4 år siden. Over hele byen var det kuer som var malt  i alle regnbuens farger og forskjellige mønstre. Så vidt jeg husker var kuene dekorerte av forskjellige svenske kunstnere. Jeg falt spesielt for denne her.  Den så  ganske utflippa ut og var nok litt smågæern. Skjønner godt at kuer blir gærne av å bo i en by.

Jeg mener å huske at den mumlet noe om at den drømte om grønne enger – med saftig grønt grass.  Den fortalte også at den hadde stått der i flere uker uten å ha fått verken vått eller tørt. Den eneste oppgaven den nå hadde i livet, var at hundrevis av barn hang i horna på den.  Disse barna skulle posere for gode, morsomme minnebilder fra Storstaden. Slike bilder som for eksempel mormorer, kunne vise fram på nettet fire år seinere i en sinnsvak kublogg. Når jeg leser dette, er jeg ikke helt sikker på om det var kua som var gæern.

Ellers liker jeg Stockholm svært godt. Det er en vidunderlig vakker by, og her har jeg opplevd utrolig mange gode stunder. Særlig uten kuer.

7 tanker om “Kugalskap.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s