Golferen

Hun gleder seg veldig, for hun skal prøve seg på golfbanen for første gang på ett år. Hun har bestemt seg nå, hun må prøve å komme i gang igjen. Egentlig synes hun det er morsomt å golfe. Å treffe ballen og se den lage en flott bue gjennom lufta er svært inspirerende.

Fullt så morsomt er det ikke de gangene da vannhindrene suger ballen til seg og den forsvinner i vannet med et plopp eller kanskje det er et svupp. Ved å golfe vet hun at hun får nødvendig mosjon og frisk luft. Det med frisk luft er forresten ikke den viktigste faktoren, for hun er ute hele dagen. Arbeidet i hagen sørger for det.

Hun er spent, sommerfuglene i magen flakser febrilsk med vingene. Hun lurer litt på om hun tør, er redd for ikke å treffe ballen. Kanskje hun skal trekke seg, men lysten er for stor. Hun hører at kjæresten står opp og går i dusjen. Da går hun ned og setter på kaffen.

2 tanker om “Golferen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s