Regnbue i sommertørke.

I dag så jeg regnbuen. Egentlig var det ikke noen regnbue, men det var regnbuefarger i dråpene fra et jordvanningsanlegg. Fargene var usedvanlig sterke og klare. Selvfølgelig et slikt øyeblikk som sa: «At jeg ikke tok med meg kamera.»  Kanskje jeg lærer en gang, når jeg blir 70 . Det er godt å se regnbue, for det assosieres med vann. Jeg lengter etter vann, ikke for det, jeg synes det er flott med fint, varmt vær. Allikevel er jeg nok mere glad i vått, fuktig vær selv om kroppen min synes det er pyton. Her er det ikke mye samsvar mellom psyke og fysikk.

Nå skal jeg legge meg . God natt til alle som jeg er glad i. God natt til dere jeg ikke kjenner også. En god natt er noe av det beste som kan skje oss. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s